2017. november 6., hétfő

Ajánlom magamat 2.fejezet...

Tavasszal elkészült a Játssz MA kártyacsomagom. Kattints a megvastagított írásra és ott részletes információkat találsz róla, ha nem ismernéd. Szóval ezek a lapok teljesen bio "készítmények". A tapasztalataim és az inspiráció formálták. Mindegyik kézzel készített, és  hozzáadott gondolatok nélkül született meg a végleges alakjukban. Minden egyes darabban találtok törődést és kreativitást. Garantáltan laktóz és glutén mentesek. Mellőztem a tartósítószereket, és mindenféle kemikáliától illetve vegyszertől le vannak tisztogatva. A lisztre és a fehér cukorra érzékenyek is nyugodtan "fogyaszt6nak" a kínálatomból. Sőt! A nyers és vegán koszton élőkre is kimondottan jó 6ással vannak ezek a kártyalapok. Egyszerűen eredetiek és isteniek. 

Ma már nem újdonság, hogy a szer etet, ám ha mégis, akkor tudd, hogy a fő alapanyag a portékámban ez: a szeretet. Ezáltal minden KERMI engedélynek megfelelnek, és az általános jó közérzethez nélkülözhetetlenek. Szerencsémre ezt a SZER-t az idők kezdete óta tesztelik nálamnál képzettebb kollégák a Lát6atlan világból, így a szavatóságához kétség sem fér. Vannak speciális "fűszereim", mint a nevetés, a jókedv, chipetnyi sírás, némi könnyel elkeverve. Ezek ízlés szerint kerülnek terítékre, és igény szerint lehet alkalmazni. A spiri-ezo és egyéb kiegészítőkkel pedig csak soxorozódik a bennük rejlő élmény, és azt mindenki a saját gusztusa szerint keveri hozzá.

Ám van egy része a kártyacsomag felhasználásáról szóló "receptjeimnek", ami annyira titkos és 1edi, hogy azt terveztem, "ezt-kizárólag-a-gyerekeimnek-adom-tovább". Születésük óta tart a folyamat,  és korukhoz mérten csepegtettem beléjük. Az utóbbi időben azonban azt érzékeltem, hogy nem tarthatom lakat alatt a "titkainkat". Azt érzékelem, hogy ami korábban úri passzió vagy játékos hóbort volt, az most biza' élet-halál kérdés is lehet. Így született meg bennem a döntés, hogy közkincsé tegyem azt, amit jómagam is Drága JóAtyámtól kaptam a kopogtat6ó=fizikai világba érkezésemkor. Egy olyan gondolat ez, ami nélkül nem létezik számomra örömteli élet. Ezzel valójában azt is elárultam, hogy ez igazából mindenkinél ott van, születésétől fogva, csak van aki nem él a lehetőséggel, és nem használja rendeltetés szerűen. Ez a cucc a SZERETEM MAGAM ízesítő.Az a jó hír, hogy a Játssz MA kártyacsomagnak mind a 31 lapjában megtalál6ó ez az csodás "ízfokozó"=szeretem magam. Természetesen azt is mindig figyelembe veszem, hogy ki, milyen "hozott anyaggal" érkezik. Vagy mégsem? Pontosabban nem én, hanem te fogod érzékelni, milyen változások indulnak be benned és körülötted, ahogy használod a kártyát. Ahogy keveredik a benned lévő "alapanyag" és a kihúzott kártyalapon lát6ó "adalékanyag" kész is a napi csoda. Mindenkinek tiszta szívből és örömmel ajánlom, hogy tapasztalja meg, ahogyan felszabadulnak a lekötött vegyértékei. Sőt! Ahogyan szárnyra kapnak a használaton kívüli elemek, miközben visszaemlékezik arra a KINCSre, ami valójában Ő saját maga. 

A karácsonyra hangolódás közepette bátran ajánlom, hogy:

  • Legyen saját Játssz MA kártyacsomagod, és kiegyensúlyozottabban töltöd a napjaidat.
  • Húzz minden nap legalább reggel, de ha teheted napközben is pakliból egy-egy lapot, és emlékezni fogsz, JÓ, HOGY VAGY.
  • Ajándékozd meg szeretteidet, barátaidat, és az ellenségednek hitteket is a kártyacsomaggal, és egyesülnek az erőitek. 
  • Osztogasd a pakli lapjait külön-külön, hogy minél többen emlékezzenek erre a gondolatra: SZERETEM MAGAM.
  • Lapról-lapra tedd lát6óvá a benned lévő kincseket.


Az ünnepekig 4 alkalommal van lehetőség, hogy személyesen is átvegyétek a megrendeléseitek. Itt lehetőség van arra, hogy dedikáljam is az ajándékot. Illetve kérdezhetsz és válaszokat is kapsz a használathoz, a kártyacsomagban szereplő javaslataimon túl.

Jókedvvel és szeretettel várlak 16.00 - 20.00 óráig Budapesten az V. kerületben a Szabadság tér szomszédságában:
  • NOVEMBER 7-én 
  • NOVEMBER 21-én
  • DECEMBER 5-én 
  • DECEMBER 19-én 
A megrendelésedre válaszul kapott levelemben minden további információt megtalálsz.


Edzés:
Az időn és mintákon túli eredetiségemet kérem. Az isteni eredet-is-ég mozgatja a testemet, ápolj a lelkemet, fényezi a gondolataimat. Minden elavult stratégia helyére beköltözik a béke és a nyugalom. A valódi béke valódi terveket szül. A valódi tervek igaz tetteket indítanak: egyszerűen, természetesen és könnyedén. Beleállok az erőmbe, és meglépem a következő lépésemet. 

Örömteli életet kívánok és chinálok.
Az öröm legyen veletek!
Csajági Ildikó

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.