2015. május 9., szombat

Mi van MOST...

Ma reggel  a 127. csodagyakorolatomat olvasgattam, amikor a következő mondatra lettem figyelmes:
"Szemünk megpillantja a megváltozott jelent, melyből a múlttól minden részletében különböző jövő születik."

Csodááááááás!!!!
Legyen.
Hagyom.

Azt nem mondom, hogy ennyire könnyedén meg is tudott bennem valósulni, de mindent megtettem, - illetve csendben "nemtettem" - hogy a nyugalmam szabadon alakíthassa körülöttem a teret. Egy "mindentmegoldaniakaró" mintára működő pörgetős egónak, ez elég jó kihívás. De így szép az élet! Chitt van :)

Az elmúlt napokban mintha átismételhettem volna, hogy éppen most melyek azok a momentumok, amelyeket semmilyen formájában NEM KÉREM  a további életemben. Így újra alkalmam nyílt, hogy a megbocsájtás erejével és energiájával újra szélnek eresszem a beteljesült örömteli életem útjában álló elavult hitrendszereimet, és gondolataimat.

Egy jóóó adag papírzsebkendő is bánja, mert az orrom is tele lett, és már nem is foglalkoztam a "mivelvanteleazorrom" szlogennel, hanem kapásból tisztogattam az elmém. Aminek ki kell derülni-e, az úgyis kiderül, és nevesíti magát, hogy tuti tudatosodjon az irány.

Továbbra is főszerepben van a LASSAN-LASSAN, amit azzal is szemléltették a 7köznapok, hogy a telefon töltőm - az eredeti - vidéken pihent, és amit helyett használtam LASSABBAN töltötte fel a készülékemet :) :) :) De ma, megérkezett a gyári cucc! Szóval újra a maga(m) ritmusában jut enerdzsihez :)

Gyakorlat:
Kérem, hogy a harag minden formája tisztuljon ki a szívemből - lehet az, sajnálat, irigység, féltékenység, segíteni akarás, kapkodás, versengés, kishitűség, büszkeség vagy gőg.
Váljon le rólam szeretettel és megtisztult formában - mindenki számára a lehető legjobb módon - minden negatív helyzet, ember, gondolat, ami akadályozza a beteljesült örömteli életemet itt és MOST. Köszönöm a segítséget, a védelmet és a vezettetést. Ámen

Illusztáció: a naptáram belsejébe rajzolt alkotásOmmmm...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.