2015. május 14., csütörtök

Új játékot játszik...

"Új játékot játszik velem a szél..." Ez a kezdete annak a dalnak, amit Gyöngyő dalol  - és itt meg is hallgat6játok. Amikor először hallottam éppen a DzsojLájf oldal megszületésén munkálkodtam. Nagyon inspirált; a dallama és a szövege egyaránt. "Hogy felejtsem el, mindig ki vagyok"...ez milyen mókás...és milyen felszabadító...és milyen félelmetes az egónak. Pedig számomra ez az a lehetőség, amivel utat nyitok magamban annak a 6ártalanságnak, ami általam, bennem és velem itt ebben a kopogtat6ó=fizikai világban megnyilvánul6. Minden szerep lehetek, és közben egyik sem! Tök abszurd :) :) :)

Minden nap megmossuk a kezeinket, többször is, hogy letisztítsuk az éppen rárakódott koszt. Így érdemes minden szerepet "lomosni" magunkról, vagy hagyni, hogy a szél átfújjon és letisztítson bennünket. Hogyan? LÉLEGEZZ!!! A természetben egyszerűbb, de a legzsúfoltabb városban is átlélegezhetem magam a nyugalomba. Ha a lélegzetünkre fordítjuk a figyelmünket, az hipp-hopp a pillanatba hoz. 

Örömmel vállaltam azt a szerepet, hogy alkossak másoknak képeket, - itt megtaláljátok a részletek erről - ami segíti a 7köznapi életüket. A fotón egy ilyet lát6tok. A bolondos matricák mögött a megrendelőm monogrammja szerepel. Ez a szerep is a Ritmusom része lett. Juheeeeeejjj!!! Köszönöm. Bele szippantottam az térbe, és hagytam, hogy formát öltsön a papíron :) :) :)

Neked milyen szerepeid vannak? Hogy érezed bennük magad? Milyen érzés "csupaszon", a szerepek nélkül lenned? Hogyan lélegzel most, miközben olvasod ezeket a sorokat? Hogyan ver, kalapál, ketyeg a szíved? Merre cikáznak a gondolataid, miközben a szemeid ezeket a sorokat követi? Az hogy mikor milyen szerepbe bújunk bele, mi döntjük el. Ahogyan este kibújunk a ruháinkból, ugyanúgy érdemes levetni a szerepeket is - akár magunk, akár mások miatt "vettük fel". Az életünk a legpontosabb svájci óránál is pontosabban van összerakva. Nekünk annyi a dóóógunk, hogy merjünk a Tervezőnk játékszereiként itt lenni, és ne a  félelmek játszmáiban rohangálni bábuként.

Vannak segítőim - emberek, könyvek, eszközök, stb - akik és amik által újra és újra visszafordít6om a figyelmem az önvalómra. A legújabb egy dal. Gyöngyő készítette. Az én személyes dalom, ami mostantól a reggeli behangolásom része lett. Sőt! Bármikor meghallgat6om, amikor úgy érzem, hogy a lelkem frissülésre vágyik, és emlékezni kíván a szerep nélküliségemre. Kegyelemben élek, ez a címe. Mindig mindenki kegyelemben él. Neked milyen eszközeid vannak arra, hogy a magad ritmusában éld a mindennapjaidat? Kire, mire figyelsz a 7köznapokban?

Gyakorlat:
Nagyra becsülöm a többi kreatív és sikeres embert. Pozitív beállítódottságú, fejlődni vágyó, örömteli emberek társaságában élek és alkotok. Nyitottan fogadom mindazt, ami a valóságban az idők kezdete óta az enyém. Felkészültem a lehető legjobbra, és hajlandó vagyok elfogadni azt. Amikor szükséges döntök, ha kell útközben változtatok és azonnal cselexem.

Illusztráció: egy általam készített személyes mantra 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.