2020. december 3., csütörtök

A szívemet adom...

 A fotó címe:I give you my heart

Angela Lergo - a fotó készítője


2014. december 3-ai bejegyzésemet dobta elém a net. Meglepően aktuális. Sőt! Azóta számtalan élmény igazolja is a következő sorokat.

Íme, emlékezzetek velem:

Továbbra sem tudok angolul, itt is "csak" az ÉRZÉS vezetett.
A fordító program a segítőm, amikor az angolnyelv-ÉRZÉSeimet le akarom ellenőrizni. Úgy tűnik újra jól ráéreztem 🙂 A nyers fordítás:"adok neked a szívem ".

Emléxem, amikor 2010-ben többször is azt mondtam, hogy úgy érzem elérkeztem az "utolsó" félelmemhez: attól félek, hogy minden álmom valóra válik. Jól éreztem. Elkezdődött, csak előtte volt "pár" dolog, amit ki kellett takarítani a fejemből, a testemből, az életemből, hogy el tudjam fogadni a legjobb jót. A naplóim lapjain olvasom, hogy minden sejtemben, csontomban és szövetemben kértem, hogy legyen jelen az örömteli és felszabadult élet. Megtörtént. Elég látványos átalakításon, átalakuláson mentem keresztül, az életem minden terültén. Fizikailag, testileg-lelkileg és szellemileg egyaránt.
Ez volt az a félelem, ami újra és újra elválasztott az Örömtől: az, hogy az Álmaim valóra válnak. elég abszúúúrd ugye. Észrevétlenül lett belőle hol elvárás, hogy bizalmatlanság, stb.

A minap egy filmet néztem lánykámmal és már előtte is ott tolultak bennem a könnyek, csak még nem tudtam, hogy miért. Hagytam. Az <<Út a vadonba >> c. film kellő mértékben felszaporították a belső sírásomat és migrén formájában klasszul feszített is. Ilyenkor szinte alig látok, de nagyon kívánchi voltam a végére. Jött is megrendítő és felszabadító vég, és belőlem orkán erővel tört ki a zokogás - szegény családom riadalmára. Bocsánat, utólag is.

Utólag visszatekintve érdekes volt "figyelnem" az érzéseket, amiket elengedtem sírás közben: egyszerre zokogtam és nevettem. Egyszerre éreztem a család fájdalmát és félelmét, amit átéltek a gyógyulásom közben és a magam nyugalmát, ami jellemzett végig. No, de most minden kibuggyant. És ezek az emlékek is elhárultak, mint akadályok a beteljesült életem útjából. Amikor végre abba maradt a zokogás, elmondtam a gyerekeimnek, hogy szinte átéltem a fájdalmat, amit nekik okoztam öntudatlanul a betegségemmel. Nagyon jó érzés volt megkönnyebülni ettől is. Nem is gondoltam erre, a helyzet hozta elő, és hagytam megtörténni.

A Szeretet, az fáj6, és ez a fájdalom sok félreértelmezésre ad6 okot, ha nem mersz ebben a fájdalomban elmerülni. Nem kerestem. Nem dagonyáztam benne.
Naponta adok hálát azért, mert érzem, hogy mennyivel könnyebb az értelmezések helyett csendesen lenni, és az értelmeket a történésekben később észrevenni.

Senki és semmi nem tud többet úgy megijeszteni, hogy becsukódjon a szívem. Lehet, hogy a szemem, a szám becsukódik. Lehet meg is ijedek. Félhetek is.
Sőt! Becsukom a szemem és a szám, és le is lassítok mindent: mozgást, légzést, hogy mélyre szippantsam az ÉRZÉST: nem vagyok egyedül. Nem egyedül hozom a döntéseimet. Istenem veled, csakis veled összhangban élhetek.
Amikor a rémület odavicsorít, a csukott szemem és szám mögött olyan mély és át6ó a derű, a mosoly és a nevetés, ami minden félelmet lát6atlanra ölel. Merek szeliden félni.
És Szeretek Örömben Élni!!!
Mert tudom, hogy a béke velem kezdődik és bennem van.
Ezt az illatot kívánom árasztani.
Így 2014. december 1-tól merek a beteljesült életem szerint élni. Mindenhol és mindenkor. Elbírom. Vállalom. A magam által elképzeltet pedig átadom.
A formáját pedig rá merem bízni, arra az Erőre, Akiben az elmúlt 4 évem átalakult:kívül-belül.
Istenem! A Te Akaratod teljesüljön, ne az enyém.

Édes Kincsek!
Merjetek, féljetek, ahogy az életben, a sor(s)mintában következik.
És közben csendesen kérjetek.
Adatik! Több, szebb, örömtelibb, ami a legvadabb képzeletünk elbírna.
Szépséges, nyugalmas örömteli és szeretetteljes életet kívánik mindenkinek.
Kérjetek!
Adatik!
Ui: Ha olykor a körülmények elterelnék a figyelmeteket, csak nézzetek szét a belső házatok tájékán és tegyetek csendben rendet. A szobátokban, a szekrényekben, a fiókokban, és leginkább a szívetekben.

*****

Legyen békés a 2020-as karácsonyunk.
Egészségben, örömben gazdagon.
Áldás

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.