2019. december 12., csütörtök

Átadod? Átadom...

Hogy ki,
mit és
hogyan
értelmez;
hm...
az nem
a Teremtőről
szól.

Tovább szállok,
és mindazt
a Kincset,
amit itt és Most
megtalálok,
Átadok.

Serenity
2014. 12.10.A nyáron újra lelepleztem magamban, hogy a kis dörzsölt egóm, mihelyst jobban lettem rögvest előbukkant: kinek adod át? És:mikor adod át? És, hogyan adod át?
Az autoimmun utcai "kirándulásom" előtt is így volt ez, de nem tulajdonítottam ennek jelentőséget, azt hittem, hogy az a "küldetésem", hogy ez az életem: átadni a felismeréseimet, mint most is🙈🙊 Igen is, meg nem is.

Amikor bentről hallottam-éreztem a kérdést: átadod? - patakokban folytak a könnyeim és csak ismételgettem, igen, igen. De nem tudtam, mire mondtam igen. Ma már tudom. Átadom, Atyám, legyen meg a Te Akaratod

Ma már tudom, hogy semmi másra nincs szükségem, mint arra, hogy a szabad akaratommal  szabadon ÁTADJAM az ÉGnek, nap, mint nap mindenem - hogy elkészítsék a számomra és mindenki más számára legjobb "célcsoportot", a legjobb isteni időzítést és a leginkább méltó formát, stb. Semmit nem értettem ebből, amíg féltem. Mindent kézben akartam tartani. Sőt! Azt hittem, az az ideális, ha kontroll alatt tartok mindent.Most érzem csak, hogy kegyelemben élni, mennyire más.

A szabad akaratomból mindig az örömteli és szeretetteljes, nyugodt helyzetek mellett döntök. Minden eszközt elfogadok, ami a nyugalmamat segíti, és minden embert és helyzetet elkerülök, ami és aki a nyugalmamat emészti. Illetve nem kerülök senkit és semmit; ha találkozom nehezebb pillanatokkal, emberekkel, úgy haladok, ha nem akkor pedig szárnyalok.
Ez a szerepe a szabad akaratnak az életemben: szabadon átadom Atyám: LEGYEN MEG A TE AKARATOD - abból még soha senkinek baja nem lett.

Minden emléket, gondot, aggodalmat, félelmet, és minden örömet ÁTADOK.

" Rájössz hogy választani tudsz ugyan, de az életedet nem tudod uralni. Rájössz arra, hogy a legnagyszerűbb dolog, amit tehetsz, hogy igent mondasz minden egyes pillanatodra. Ezen a ponton kezdődnek a csodák, amelyek folyamatosan ámulatba ejtenek. Napról napra úgy élsz, hogy a világ lenyűgöz, elvarázsol, és csodálatba ejt, s ezért folyamatosan hálát érzel." - Joe Vitale

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.