2018. július 18., szerda

Meglepi a násznépnek...

Mi lenne, ha Játssz MA kártyákat ajándékoznék az ifjú párnak? - ezzel a gondolattal ébredtem, és még azzal, hogy a lakodalmas asztalra a terítékek mellett lehetne mindenkinek egy-egy lap letéve. Mint az ültető kártyák. Ráír6nám, hogy "Sok szeretettel az ifjú pártól", és a dátumot, monogramot, blablabla, ahogy nekik tetszik. Rögvest szóltam is erről a barátnőmnek, aki nagyon megörült neki. Sőt, kértem, hogy kérdezze meg az ifjú pártól, mint szólnak hozzá. Nem meglepetésnek szántam eleve. Az örömanya el is mesélte, hogy a fiataloknak, akik éppen náluk jártak akkor, és mind ketten kérték a pakliját, hogy húzhassanak lapot az esküvőre. Kapóra jött mindenki 😏 Örömmel fogadták a hírt, és máris magukra szabták: inkább a búcsúzáskor fognak mindenkivel húzatni egy-egy lapot.

És így is lett. Minden család, pár egy kis emlékkel tért haza erről a lagziról. És mosolyogva vitték az elemózsia mellett magukkal az éppen kihúzott kártyalapot.


Ennyi a rövid és kedves történet. Örömmel láttam a fotókon a mosolyokat, amit kezdek megszokni. Ugyanis még nem találkoztam haragos vagy mérges reakcióval, bárkinek is mondtam: "Húzz egy lapot." Meglepettel, tiltakozóval, magyarázkodóval, hahotázóval igen. Na jóóó, olyan is volt, hogy valaki elsírta magát a kép láttán. Elmondása szerint nem a kép okozta, amit reméltem, hanem az, ami felbukkant a lelkéből. A fenti kis történettel is bátorítok mindenkit, hogy minden helyzetben használjátok a Játssz MA pakli lapjait. Lehet, hogy a tarot kártyákhoz képest egy karikatúra, ám épp ezért képes 1szerűbben a lényegre tapintani.

Ha pedig a kérdésekre is válaszoltok, és nyitottan engeditek, hogy működjön az aktuális isteni minőség a napotokban, az adott szituációban, garantált a játékosabb, könnyedebb élet. És ha már esküvő, akkor egy kis versikém a múltból, ami számomra jelen és jövő 1aránt. Íme:

IGAZ
(2007)


Az IGAZ Szerelem felszabadít,
és éberen tart.

Az IGAZ Szerelem odaad mindent,
és nem kér érte semmit.

Az IGAZ Szerelem elkötelez,
és minden pillanatban szabadon hagy.

Az IGAZ Szerelem
IGAZ.
AZ IGAZ SZERELEM
VALÓDI.
Az Igaz Szerelem
Él és éltet.

Az igaz SZERELEM
táplál,
az igaz SZERELEM
gyógyít,
az igaz SZERELEM
isteni.

Amen*Amen*Amne

A Szerelem táplál,gyógyít,teremt.

Áldás*Áldás*Áldás

Ünnepeljetek!
Az öröm legyen veletek.
Childikó

***

Aki szeretne olyan ajándékot adni vagy kapni, ami kiállja az idő vas fogait, annak ajánlom a Játssz MA kártyacsomagomat. 1szerű napi emlékeztető. Segít folyamatosan összHangban tartani a jobb és bal agyféltekéket, és a bennünk munkálkodó isteni részünk tudatosításához egy 6ékony kulcs. Egy iránytű a nyugodt mindennapokhoz. 31 lap. Akinek még nincsen saját paklija, vagy valakit szívesen megajándékozna vele, kattintson a megrendelem szóra, töltse ki az űrlapot most:


Részletes információk a pakliról ITT  talál6ó.

Ez pedig a facebook oldal linkje, ahol rendszeresen jelentkezem valami csemegével.


Játékos napokat kívánok és chinálok.
Szeretettel:
Csajági Ildikó

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.