2018. május 1., kedd

Szívedben és kezedben...

A csodák tanítása című könyv az, ami nap, mint nap újra fényezi, hogy szeretni jó, és hogy a boldogságért, az örömért nem kell valamilyennek lenni vagy valamit tenne. És így felszabadultan teszek és dolgozom. Kivéve, amikor kibillenek. Anno küzdöttem minden ellen, ami az útjában állt a boldogságomnak. Szételemeztem, szétanalizáltam az életem. "Gyönyörű" befejezése lett ennek a működésnek az autoimmun betegség: maga(m) ellen fordult a szervezetem.

Abba hagy6atlan szokásom lett mára, hogy szeretem magam és hálás vagyok: az örömért, a könnyekért, a próbatételekért, a nevetésekért. Mindenért, amit az élet elém hozott és hoz, mert tudom, látom, hallom és érzem: MINDEN ÉRTEM ÉS ÉRTÜNK TÖRTÉNIK. Ez számomra az az extázis, ami feltölt és megnyugtat. Olyan állapot, amit nem valami hiány pótlására, nem valami vágy elfolytására használok. Az elemzések helyett, ránézek mindenre, amit a 7köznapok megmutatnak, és a Szeretet számára átjár6óvá teszem. Hogyan? Nem agyalok rajtuk, hanem a légzésemmel tovább engedem. Ahányszor visszatér, annyiszor lélegzem át magamon.

És a hála olyan rendet teremt bennem mindig, amiben képessé válok tisztán látni. Megnyugtatja az idegrendszerem, lelassítja a szívem, elcsendesíti a fejem zakatolását, és képessé válik a testem 1üttműködni az örömteli élettel. 
Ahogy ACST-ben ( A csodák tanítása ) olvas6ó: "Szívedbe és kezedbe helyeztem Isten békéjét, hogy megtartsd és megoszd testvéreiddel. Szíved elég tiszta, hogy megtartsa ezt a szeretet, kezed pedig elég erős ahhoz, hogy megossza testvéreivel." (5/IV/8)



A kezeim elég ügyesek is, így egy újabb közös alkotásról trombitálok, amit az Alföldön tartok. Hamarosan részletesebben is, ám addig annyit elárulok róla, hogy 2az1ben címet adtam neki. Mindig szerettem naplót vezetni, és a 7köznapokban jól jön, ha van naptárunk. Hogy lehet egy naptár a naplóm is? És fordítva: hogy lehet a naplóm egyben a naptárom is? No e kérdések mentén fogunk alkotni. A további részletekkel pedig egy következő alkalommal jelentkezem. Azt megsúgom, hogy szintén kis létszámban fogadom június 3-án, vasárnap a kreatívan szórakozni vágyókat. Garantált a jó hangulat 😊 

Addig pedig hálás vagyok mindenért, ami a fejlődésemet és a beteljesült életemet szolgálja. Hálás vagyok, hogy meg tudom különböztetni a bennem élő szeretet a félelemtől. Képes vagyok szeretettel képviselni a 6áraimat.

És MOST nézz körül ott, ahol vagy, és sorold fel, hogy miért vagy hálás. Akár fel is ír6od, le is fotóz6od. Mind1. Kichit állj meg, és szippants magadba.
Csodás hetet kívánok és chinálok.
Az öröm legyen veletek!
Childikó


***

Aki más formában is szeretne hozzám kapcsolódni, annak ajánlom a Játssz MA kártyacsomagomat. 1szerű napi emlékeztető. A bennünk munkálkodó isteni részünk tudatosításához egy 6ékony kulcs. Egy iránytű a nyugodt mindennapokhoz. 31 lap. Akinek még nincsen saját paklija, vagy valakit szívesen megajándékozna vele, kattintson a megrendelem szóra, töltse ki az űrlapot most:


Részletes információk a pakliról ITT  talál6ó.

Ez pedig a facebook oldal linkje, ahol rendszeresen jelentkezem valami csemegével.


Játékos napokat kívánok és chinálok.
Szeretettel:
Csajági Ildikó

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.