2018. május 14., hétfő

Feloldódik a feszültség...

Ezeket a sorokat jegyeztem le a naplóban 2013. május 14-én: A Teremtő mindenben támogat, hogy beteljesítsd mindazt, amit csakis általad, benned, veled és körülötted tud megtapasztalni a világ itt a kopogta6óról=a fizikairól. Ebben és ehhez vezet. Végig vezet. Ha engeded. Ha mered. Ha nem akkor is, csak akkor mintha széllel szemben élnéd az életed. Megengedem. Legyen.
Azóta is fontos szempontom számomra, hogy merjem rábízni magam az Ismeretlenre, Aki megálmodott engem, és merjem követni azt a ritmust, ami mentén átépült a testem és az egész életem. Mi volt a leglényegesebb, ami átalakult?

Lelassított. Megtanított, hogy a túlpörgésre programozott személyiségem lelassuljon, és továbbra is lassul a tempóm. Mert így tudok 1re hosszabb időszakokat tölteni a Végtelen és Szeretetteljes Nyugalomban. Sokféleképpen nevezi Azt az a Helyet. Univerzumnak, Nagybetűs Életnek, Angyaloknak, Szent Szellemnek, Teremtőnek, Istennek. Hálával és biztonsággal tölt fel az a gondolat, hogy magamat nem én teremtettem. Sosem gondoltam, hogy ez a felismerés gyökeret ereszthet majd bennem. És lőn csoda. Hálával telten élek és alkotok ebben az állapotban. A lenti kép is ilyen hangulatban született. Az 1ik kedvencem. És amióta értékelem ezeket a rajzaimat, a naplóimban gyülekeznek.




A belső átalakulás újjította meg a külsőmet, és formálja folyamatosan, minden nap a környezetemet. Ez a vezérelv, hogy "magamat nem én teremtettem" az, ami inspirál és kívánchivá tesz: Vajon ma mit kíván megmutatni a világnak általam, velem a Jóisten? Ebben a folyamatban kezdtem másképpen nézni a korábban magam által jelentéktelennek minősített tevékenységeimet. Amikor kibillenek a békés működésből - mert sajna még van, hogy túlreagálok helyzeteket -, akkor a légzésemre figyelés után az alkotás nyugtat meg a leggyorsabban.  Ennek legszembetűnőbb eredménye az örömképeim. És a naptáraim, naplóim is. Mindig van velem minimum EGY😄 , amiben kézzel írva, rajzolva élvezem, ahogy színessé, ünnepivé változik minden feszültség. Sőt! Teljesen eltűnik belőlem, és csodás illusztrációvá változik minden, amit addig nehéznek hittem.

Ezt a feloldódott hangulatot kívánom megosztani azokkal, akik úgy döntenek, hogy velem tartanak a 2az1ben alkotónapomon. Belemerülünk a feszültség mentességbe. 
Kattint a 2az1ben szövegre, és ott megtalálod a részletes információkat arról, hogy mivel töltjük az időnket 2018. június 2-án, szombaton, 10.30 - 16.00-ig. 
Ha már hallottál róla, és  hipp-hopp jelentkezni van kedved,akkor itt és Most meg is teheted. Kattints a BEJELENTKEZEM szóra, töltsd ki, és küld tova nekem.


Miért lesz jó, ha velem töltöd ezt a napot?
  • Azért, mert téged is átjár a nyugalom.
  • Azért, mert belekóstolsz a magad ritmusába.
  • Azért, mert inspirációkat gyűjtessz a 7köznapok fényesítéséhez.
  • Azért, mert ami nyugalmat itt magadba szippantassz, azt bármikor, fel tudod majd idézni.
  • Azért, mert amikor hazaindulsz, a naplód és/vagy naptárad is emlékeztetni fog az örömre.
Hogyan? Gyere el, és utána már ez a kérdés lényegtelenné válik. Akik velem tartanak, garantálom, hogy nagyon gyorsan el fog röppenni ez a közös alkotó nap, és azt is, hogy alig akarjátok majd abbahagyni. Sőt! A visszajelzések azt igazolják, hogy aki igazán megfertőződik, egész évben folytatja, továbbfejleszti a kapott 5leteket. 


H a m a r o s a n  t a l á l k o z u n k.


További kreatív napokat kívánok.
Az öröm legyen veletek.
Childikó

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.