2018. január 31., szerda

Ugrás...

Nagyon mozgalmas január ér ma véget. Olyan mély és tartalmas új élményeket kaptam, amelyek messze felül múlják az elmúlt éveim kezdését. Olyan irányok mutatkoztak meg bennem és körülöttem, ami teljes biztonsággal vérteztek fel. Mindig is fontos volt számomra, hogy ne káráljak, de az önbizalom hiányom sokat és soxor felesleges fecsegésekbe tekert bele. Ezt is végleg magam mögött kívánom hagyni. 

A korábbi 13-as című bejegyzésemben már hivatkoztam a 13-as tarot lapra. Most lát6játok is az illusztrációban. A Kazanlár tarot Névtelen lapja segített anno, és teszi azóta is, hogy a halálhoz való viszonyom teljesen felszabaduljon. Egy színes, harmónikus és varázslatos hónapot tudok magam mögött. Hálás vagyok mindenkinek, aki által rálát6tam a valódi értékeimre. 

Január 5-én ezzel a gondolatsorral indultam, és most ezzel búcsúzom a hónaptól:
"Valóban kulcsfontosságú vagy Isten tervében. A te örömöd nélkül az Ő öröme sem lehet teljes. Mosolyod nélkül nem menekülhet meg a világ. Amíg szomorú vagy, tompa a fény, amelyet Maga Isten jelölt ki a világ megmentésének eszközéül, és senki sem nevet, mivel minden nevetés a te kacajodat visszhangozhatja csak." - A csodák tanítása, 100. lecke


Kiszabadult a palackból a szellem, és nem úgy, hogy a feszültségek kilőtték a dugót, hanem a szerelem erejével átitatottan magam húztam ki, hogy minden álmom valóra váljon. Azok az álmok is, amelyekről szinte fogalmam sincsen. Engedem és elfogadom az isteni meglepetéseket. Áldott évre készülök. A túlélő gondolkodásmód helyett tudatosan a bőségre figyelek. Vállalom az ezzel járó kihívásokat, 6almat, felelősséget és örömteli teendőket. Minden alkatrészem istenire cserélem. Illetve a kéréseimmel, a tetteimmel és a szavaimmal aktiválom, ami eredendően bennem él. Elfogadom és elbírom. Tudom, hogy minden eszköz a kellő időben a rendelkezésemre áll, mert a Szentlélek az életem vezér-IGAZgatója. Követem. 

Ragyogó új évet kívánok és chinálok.
Childikó

Az isteni minőségek beéléséhez készítettem egy csomag kártyát. 31 lap. Akinek még nincsen saját Játssz Ma kártyacsomagja, vagy valakit szívesen megajándékozna vele, kattintson a megrendelem szóra, töltse ki az űrlapot most:


Részletes információk a pakliról ITT  talál6ó.

Ez pedig a facebook oldal linkje, ahol rendszeresen jelentkezem valami csemegével.




Játékos napokat kívánok és chinálok.
Szeretettel:
Csajági Ildikó

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.