2017. október 7., szombat

Készülődés...

Mindig meglep a fogyasztói társadalom, hogy már októberben felbukkannak a karácsonyi kellékek. És lőn, én is erről cicergek. Miért is? Mert imádok rajzolni, és belekóstoltam annak az örömébe is, amikor valami alkalomra, valaki kedvére készítek képeket. Akárhogyan is alakul a világ, szívből ajándékozni továbbra is örömteli dolog. Legyen akár ünnep, akár egy 7köznapi "csak-úgy", akár a karácsony a mozgató rugója. 

Éppen ez adta az 5letet, hogy kukorékoljak magamról. Ugyanis boldogan készítek a te szeretteidnek is meglepetést. Bármilyen alkalomra, akár karácsonyra is. A kapacitásom egyenlőre a két kezem darabszáma miatt korlátozott. Ám így is garantáltan egyénre szabott, és páratlan darab születik általam. Akkor is, ha egy már másnál látott képet kérsz tőlem. Ugyanis újra rajzolom, és biztosan rákerül az a speciális motívum, ami téged tükröz, ami csakis neked, rólad szól vagy neki, akinek rendeled.

Gyűjts 5leteket, és nézz be az ÖRÖM KÉPEK oldalra. Az oldalamon talál6ó képek gondolatébresztőül szolgálnak.  Amint döntöttél, kezdjünk bele, hogy maradjon minden másra bőven időnk az ünnepi forgatagban. Járjunk elégedett mosollyal az arcunkon már most, és várjuk nyugalommal az adventi gyertyagyújtások idejét. 

Hogyan lesz ÖRÖM KÉPED?
  • Fogalmazd meg a saját megerősítő mondatodat, válaszd ki a kedvenc idézetedet, vagy találd ki azt a kulcsszót, amivel kijelölöd a 2018-as éved irányába. Válaszd ki azt a hangulatot, motívumot, amit szívesen viszontlátnál egy képen. Szeretem a kreatív felkéréseket.
  • Amint megvan, vedd fel velem a kapcsolatot, és elkészítem abban a formában és méretben, ami neked a leginkább tetszik. 
                                                                   Elérhetőségeim: 

E-mail: dzsojlajf@gmail.com
Telefonszám: +36-70/625-11-98
  • És akár magad, akár más számára készítek képet, garantált a fülig érő száj, és olykor a párás szemek is. Mivel egy olyan pillanat lesz előtted nap, mint nap - vagy ő előtte, akit megajándékoztál - ami hétszentség, melengetni fogja a szíveket.
Ez az érzés van bennem is, amikor egy-egy egyedi felkérésen dolgozom. Mintha egy Lát6atlan csapattal dolgoznék. Mindenki ott van bennem és körülöttem, és segítik a  folyamatot. Hálás vagyok, amikor megszületik a mű, és átélhetem az átadás-átvétel pillanatai. Minden fázisa boldogságot okoz ennek a közös teremtésnek.


Ahogy a nevükben is benne van, - ÖRÖM KÉPEK - az elkészült, rajzok, montázsok, festmények, örömöt sugároznak. 


                                            Hiszen;                                                      
                                                       Te örömmel választod ki a témát.
                                                        Jómagam örömmel készítem el.
                                                      És örömet okoz annak, aki kapja
                                                          És így teljes az öröm-kör. 


Ha kedved lenne magad készíteni ajándékokat, akkor arra is van lehetőséged, hogy egyéni konzultáció formájában megtanulj tőlem olyan lépéseket, amivel utána otthon a saját ízlésedben, tempódban alkot6sz. Alkoss velem!

Mi történik az 1gyéni műhelymunka során?
  • Érkezés után megmutatom az eszközök tárházát, és, hogy mit fogunk közösen elkészíteni.
  • Ráhangolódunk az alkotásra egy rövid relaxációval, és...
  • Belelendülünk a kreatív munkálkodásba.
  • Amíg pihen a műved, addig összefoglaljuk a legfontosabbakat, tisztázzuk a folyamatot, és...
  • Megünnepeljük a remekművedet. Biztos vagyok benne, hogy az születik.
Az időtartama: 2óra
A díja: 11.000Ft - minden eszközt biztosítok az 1üttléthez, és ez az összeg magába foglal egy neked szóló általam elkészített ajándékot is .

Az októberi időpontokat megtalálod az űrlapon. Válaszd ki a tiédet.


Az adventi időszakik még számtalan örömteli dolgot tehetünk. 
Legyen ez a készülődés az egyike.
Akár közösen alkotunk, akár egy számodra kedves képet rendelsz, 
örömmel és jókedvvel várlak és fogadlak. 



Edzés:

Minden sejtem feltöltődött jókedvvel és lelkesedéssel. Túlcsordul bennem az öröm. Boldogan ajándékozom a ragyogás és a nyugalom jegyében. Eszköz vagyok, és a szeretet árad mindenből, amit a 6ártalan Szeretet által alkotok. Hagyom, hogy egy nálam nagyobb erő vezesse a kezeimet és az életemet. Ővele és Őbenne biztonságban vagyok. Dúsgazdag művészként szárnyalok.


Örömteli életet kívánok és teremtek.
Az öröm legyen veletek!
Csajági Ildikó

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.