2017. szeptember 11., hétfő

Ajtók...

"Ha Isten becsuk egy ajtót, valahol máshol kinyit egy ablakot."- régi mondás, hogy kitől is ered, már igazán nem is találtam. De nem is az a lényeg, hanem az, hogy ez a gondolat mindig átsegített a változásokon. Úgy foglaltam magamnak össze az új korszakom, hogy azt kívánom integrálni az életem minden területén, ami mentén meggyógyult a testem. Persze az elmém és a szellemem is - bár minden gyógyul tovább minden nap. Minden, amit használtam a felépülésemre, azokat most mind átír6om a munkára, a párkapcsolatra, a családra, és a többi  területre. Ez azt jelenti, hogy rendszeresen zárulnak be ajtók, elköszönök helyzetektől, eszközöktől, kapcsolatoktól, és már egyre kevésbé ijeszt meg ez az átalakulás.



VAN vele tennivaló. Ám legyen! Ahogy volt mondtam:"Ha már itt maradtam ebben a testben, többet nem félek használni". Az könnyíti a dolgom, és tartja távol a fájdalmakat, hogy elköteleződtem a mellett a gondolat mellett, hogy "Nem egyedül hozok döntéseket". Ezt A csodák tanítása oltotta belém, és az elmúlt 5 évben, számtalan helyzetben megtapasztaltam, hogy amint átadtam a megoldást a Szentléleknek, 1szerűbben, frappánsabban és gördülékenyebben oldódott meg. A hétvégi kirándulásunk során is átéltük, hogy a probléma egy csodás megoldásra változott. Az történt, hogy jókedvvel elindultunk az alföldi rokonokhoz, majd Budapest 6árában leállt alattunk az autó és kiderült, hogy ezzel biza' sehová sem mehetünk tovább.

A csomagtartót tele pakoltuk holmival, amit a vidéki rokonok vártak, és meg sem fordult a fejünkben, hogy visszaforduljunk. A barátnőm (70 éves) - akié az autó - telefonálni kezdett, a férje (75 éves) sétálgatott feszültség levezetés képpen, én pedig fohászkodtam hangosan az út szélén: "Nem tudom, hogy mi úton, módon, de érkezzünk meg ma a csomagokkal a rokonokhoz. Erőfeszítés nélkül, minden oldódjon meg, kérünk 1szerű megoldásokat. Alakuljon minden úgy, ahogy mindenkinek a legjobb." A telefonálás végére meglett az autómetős, és az is, aki eljött értünk, átpakoltunk az ő autójába, és utasként a csomagokkal együtt folytattuk az utunkat.

Választ6tuk volna az idegeskedést, a mérgelődést is, de összehangolt kis csapat módjára, mindenki a nyugalmáért tett, és persze elébe mentünk a csodáknak. Közben sokat nevettünk. Számtalan segítőkész emberrel találkoztunk. Pl. vízzel és kávéval kínáltak bennünket. Újabb megerősítést nyert: mindenhol és mindenkor a nyugalmat keresem, és az meghozza a minden érintett számára legjobb megoldást. És pár felismerés még:




  • Lassan, lassan, a saját tempómban haladjak minden területén  az életemnek.
  • Pihenjek, rendszeresen tartsak szüneteket, fájdalom és kényszerek nélkül is.
  • Örüljek annak, ami van.
  • Olyan döntéseket hozzak, melyek a nyugalmamat és a belső békémet táplálják, mert akkor körülöttem is nyugalom és békesség van.
  • Abból gazdálkodjam, amim van, hogy erőfeszítés nélkül egyre több lehetőség nyíljon körülöttem.
  • Minden nap szánjak időt az elcsendesülésre.
  • Békességgel a szívemben éberebben vagyok jelen a 7köznapokban, legyenek bármilyenek is a körülmények.
  • Körültekintően bánjak a testemmel, hogy a lehető legtöbbet és legjobbakat tapasztalhassam meg a lehető legtovább.
  • Minden nap adjak HÁLÁT, mindenért és mindenkiért, ami és aki körülöttem Létezik.


  • Folytassátok a felsorolást, illetve írjátok át akár minden sorát a fentieknek, hiszen ezek nekem fontos szempontok. Remélem számotokra pedig gondolatébresztőek. Sőt! Ha nem vigyáztok még mozgósít6nak is. Alkossátok meg a saját listátokat, és engedjétek formálódni. Közben figyeljétek, hogyan változtok ti magatok és a környezetetek is.

    Edzés:
    A megfiatalodásomhoz az alábbiakat alkalmazom:
    • Minden nap használom a megbocsátás erejét és energiáját, és aktívan 1ütt dolgozom az Angyali Seregekkel.
    • Megváltoztatom a testemről, az öregedésről és az időről alkotott hitrendszereimet.
    • Minden nap elvégzem A csodák tanítása  aktuális gyakorlatát és foglalkozom a szöveg más részeivel is.
    További csodás legjobbakat! Hamarosan visszatérek. Jóska, Sára, Terchi, Ferchi, Kata s Klára, s valahány név a naptárban, eljövök még hozzátok, a visszontlátásra Pajtások.

    Örömteli életet kívánok és teremtek.
    Csajági Ildikó
    örömtréner

    Illusztárció: Shabby & Chame

    Nincsenek megjegyzések:

    Megjegyzés küldése

    Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.