2016. november 22., kedd

Dejóóóó-hogy-szóóóólsz!

Egyre több kép, rajz, idézet kerül a 2017-es naptárom lapjaira, és gyűjtögetem, hogy mivel is fogjuk eltölteni az időt 2016. december 10-én 12.00-18.00-ig. A tavalyi alkalmakkal mindig elhangzott ez a kérdő mondat, hogy "ne-máááár-vééégeééé?", ezért is döntöttem a hosszabbított verzió mellett.  És
itt az ideje, hogy kiderítsük, hogy mi is az igazság. Jössz, vagy nem? Abban kívánok most segítséget adni, hogy számodra is kiderüljön, mit szeretnél. Alkotó napra fordítva a Hamleti kérdést: jönni vagy nem jönni, az itt a kérdés 👀

Pár pontba gyűjtöttem a legtipikusabbakat, hogy mi vagy ki is az, aki belül fogva tart egy döntés helyzet előtt engem, és aláássa a lehetőséget, és akár távol is tart attól, hogy egy újabb élmény részese legyek. Csapjunk bele! Nálad mi a helyzet?

1. Óóóóó-dejóóóó-hogy-szóóólsz! - Amikor szimplán elfelejtkeznék, hogy ez nekem tetszik, ott is akarok lenni, valójában mindent tudok róla, ám amikor először hallottam felőle, nem jegyeztem fel, és így, amikor újra látom/hallom/olvasom, akkor tudatosodik: ott akarok lenni! Ha erről van szó nálad is, akkor rajta!


Itt a lehetőség

töltsd ki a jelentkezési lapot, 
figyeld a válaszom érkezését, 
majd a részvételi díj befizetésével biztosítsd a helyed.
Szupeeer!
Kész.

2. "De-kááár-hogy-nincs-erre-időm" - Szinte hallom magam, amikor úgy élem meg, hogy roppant sok dolgom van, és kidobott idő minden, ami nem a munkáról szól. Ide-oda cikázom a tennivalók között és a saját hajcsárommá változom. Szinte mindent bevet a "csak-most-csak-így" lemezével Piri=az egóm. Ilyenkor, ha újra elém kerül egy csalogató információ, lóugrásokkal újra átolvasom a leírást - ezt itt a leírás szóra kattintva meg is teheted - és máris felismerem, hogy bizony rám fér egy kis kikapcsolódás. Sőt! Szükséges, hogy kiszálljak a 7köznapok mókuskerekéből. Ha magadra ismertél, akkor ne tétovázz!

Kattints, jelentkezz
És az okos telefonodba állítsd be az emlékeztetőt, 
hogy pl. fütyüljön december 9-én este:
"Holnap 12.00-18.00 ig Naptár varázsló műhely"

3. "Nem-vagyok-egy-ragasztgatós-fajta", "nem-tudok-rajzolni" - Igen, lehet kinőttünk már a technika óra rejtelmeiből, mégis azt javaslom, hogy próbáld ki,mert minden segítséget megadok, hogy élvezettel alkothass😊Bármilyen meglepő, én is ezt gondoltam magamról😉 De már neeem hiszem. Sőt! És gondolkodás nélkül eltölteni 6 órát, olyan felszabadító élmény, ami érthetetlen módon képes kivasalni a legkuszább idegszálakat is. Lesznek gondolataid, sőt! Olyan megoldások fognak felvillanni alkotás közben, amit aztán alig vársz, hogy kipróbálj. A relaxációk, és a kiegyenlítő meditáció átélésével pedig olyan módszer kerül az eszköztáradba, amit  a későbbiekben is felidézhetsz. Gyere el, és próbáld ki, ezt a más formáját a kikapcsolódásnak.

4. "Hmm-még-át-kell-gondolnom" - Az eddigi résztvevők azt igazolták vissza mindannyian, hogy régen érte őket ennyi kellemes élmény ilyen egyszerű, természetes és könnyed keretek között. Mindenki a maga által hozott naptárral/füzettel dolgozik, teljesen szabadon választott módon, tempóban formálja a varázs-eszközét. Persze adok 5leteket, tippeket, és számtalan eszközzel kísérletezhetsz. Nincs kockázat, csak nyugalom és a kézzelfog6ó eredmény. Ahogy a résztvevők megfogalmazták:"Meditációs, kreatív, csodálatos nap!" "Aki eddig nem tette volna, az most biztosan elindult a kreatív önkifejezés útján." "Más szemszögből láttam rá az időpontokra."  És az ünnepi készülődéshez is kapsz egy kis muníciót zavartalanságból, harmóniából és jókedvből. 


5. "Úgy-sem-lesz-időm-év-közben-folytatni" - Éppen ezért, érdemes rászánni ezt a 6 órát! Mert jómagam sem szeretném, ha úgy érezné bárki is, hogy egy plussz kütyüt fabrikálunk, ami újabb figyelmet igényel nap, mint nap. Ezt mindenki magam dönti el, alakítja ki, hogy mennyit és milyen formában akar/tud/szeret foglalkozni vele. Épp azt készítjük elő, hogy 1szerűbben, könnyedébben tudd alkalmazni azt, amit kipróbálunk. Pl. hogyan lehet a hírdető újságokban kincset találni, mielőtt a kukában landolnának. Volt, aki egész évben már nem foglalkozott ilyen formában a naptárával, mégis ott maradt vele a felszabadultság élménye, mert az 1üttlétünkkor az egész évet átívelően alkotott. 

6. "Majd-holnap-jelentkezem" -  Aztán jön a sikoly december 10-én: "jaaajjj-lemaradtam". A halogatás helyett, inkább nézz igazán a szívedbe és dönts el. Ha a válasz nem, akkor pattanj tovább és máris olvasd a kedvenc könyvedet, rajzolj, öleld meg a párod vagy a gyermeked, vagy ha rám hallgatsz azt teszed, ami a leginkább feltölt és megnyugtat. Ám, ha IGEN, akkor nem késlekedj, mert ebben az évben csupán ez az egy Naptár varázsló műhelyt szervezem és tartom. Szóval, 


Ez a találkozás több, mint 
képek vagdosása, lyukasztgatás, pecsételgetés. 
Ez egy olyan alkalom,  
  • amikor megáll az idő, és belefeledkezel a pillanat örömébe.
  • amikor kívül kerülsz a 7köznapok feszültségein, és lazán, nyugodtan komponálsz.
  • amikor átéled a biztonság élményét a vezetett meditáció segítségével.
  • amikor mások inspirációja által alkotsz.
  • amikor ráhangolódsz az új évre és ehhez egy kreatív eszközt is varázsolsz.

Szeretettel fogadom a jelentkezésedet.
Az öröm legyen veled!
Csajági Ildikó
örömtréner

Ui: Kérdéseiddel az alábbi számon közvetlenül is megtalálsz:+36-70/625-11-98



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.