2015. október 3., szombat

KOR-szak-váltás

Hmmm, régen jártam erre felé. Már hiányzott is. Mindig elhatároztam, hogy az okos telefonomról szórok ide fantasztikus sziporkázó szavakat, de aztán nem lett belőle semmi. Máson volt a hangsúly, és megengedtem magamnak, hogy kényszer nélkül megszülessen újra a helyzet, hogy ott folytassan, ahol abbahagytam. Itt vagyok, és ez a legtöbb, mit MOST ad6ok. 

Távollétemben elértem az 5chillagosok táborát, azaz 50 éves lettem. Nagyon furcsa látni a számot és közben ez is arra emlékeztet, hogy "nemcsak a 20 évesekééé a világ".
No meg arra is, hogy:
  • lassan, lassan - azaz a valódi saját tempómban kívánok minden területén  az életemnek haladni...
  • pihenjek, rendszeresen - tehát tartsak szüneteket...
  • annak örüljek, ami van - szóval minden nap olyan új döntéseket hozzak, melyek a nyugalmamat és a belső békémet táplálják, mert akkor körülöttem is nyugalom és békesség van...
  • abból gazdálkodjam, amim van - így kényszerek nélkül halad6ok a fejlődésemben...
  • minden nap szánjak időt az elcsendesülésre - ennek értelmében remélhetőleg éberebben vagyok jelen a 7köznapokban, legyenek bármilyen hangosak is a körülmények...
  • körültekintően bánjak a testemmel, hogy a lehető legtöbbet és legjobbakat tapasztalhassam meg a lehető legtovább, a segítségével...
  • minden nap adjak HÁLÁT, mindenért és mindenkiért, ami és aki körülöttem Létezik...

Folytassátok a felsorolást, illetve írjátok át akár minden sorát a fentieknek, hiszen ezek nekem fontos szempontok. Remélem számotokra pedig gondolatébresztőek.
Sőt! Ha nem vigyáztok még mozgósít6nak is :)

Úgy foglaltam magamnak össze az új korszakom, hogy azt kívánom integrálni az életem minden területén, ami mentén meggyógyult a testem. Persze az elmém és a szellemem is - bár minden, minden nap tovább gyógyul. Megvalósulás folyamatos. Minden, amit használtam a felépülésemre, azokat most mind átír6om a munkára, a párkapcsolatra, a családra, és a többi  területre :) 
VAN vele tennivaló és érkeznek a helyzetek a tapasztalásokhoz. Ám legyen!!! Ahogy volt mondtam:"Ha már itt maradtam ebben a testben, többet nem félek használni"


Gyakorlat:
Minden nap és minden téren ápolom és fokozom a fizikai és a szellemi állapotomat. A megfiatalodásomhoz az alábbiakat alkalmazom:
  • Minden nap elvégzem A csodák tanítása  aktuális gyakorlatát és foglalkozom a szöveg más részeivel is.
  • Megváltoztatom a testemről, az öregedésről és az időről alkotott hitrendszereimet.
  • Minden nap használom a megbocsátás erejét és energiáját és aktívan dolgozom együtt az Angyali Seregekkel.
...itt is van még a listámon sok finom csemege, melyeket ezentúl minden reggel le is írok kézzel magamnak, ezzel is kifejezve valódi szándékom az örömteli és beteljesült életemmel kapcsolatban.
Alkossátok meg a saját listátokat, és engedjétek formálódni. Közben figyeljétek, hogyan változtok ti magatok és a környezetetek is. 

További csodás legjobbakat!

Hamarosan visszatérek...Jóska, Sára, Terchi, Ferchi, Kata s Klára...eljövök még hozzátok...
tralalalalalalaaa Pajtások :)



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.