2015. július 3., péntek

Változás-ok sora...

Kedvesek!

Itt a blog világában csendes napokat éltem, azaz nem írtam mostanság, de a monitortól távolabb annál élménydúsabb pillanatok vannak mögöttem. Elcsépelt, mégis számomra az egyik legigazabb mondással élve, az életemben egy dolog lett tuti állandó, és az a változás. Mindenkivel így van ez, és ebben nincs is semmi extra, abban különbözünk, hogy ki hogyan éli meg. 

Újabb új szokásokat kell kialakítanom, és ez régen nekem konkrétan fejfájással és migrének láncolatával járt. Szerencsére építő tanácsokra, hangos nevetésekre, biztonságos baráti jelenlétekre cserélődtek a korábbi szenvedések és félelmek. Persze ehhez az is kell, hogy észrevegyem, ha valaminek lejárt az ideje nálam, és ne a feszültség emlékeztessen arra, hogy változtassak. Ha mégis "elhibáznám", akkor elégedjek meg egy pillangó-szempilla-rebbenésnyi idővel - vegyem észre. Engedjek utat az újnak bennem és körülöttem egyaránt. Érezzek, merjek, azaz merítkezzek meg az érzésekben és merészeljek tenni - a megértés majd megérkezik úgyis utólag. 

Mivel egy hónapra a tenger mellé helyezem át a "székhelyemet", izgalmas tábori légkörökbe burkolózva, így a hátralévő napokban előkészítem magam erre az élmény-áradatra. Az írásaimmal is pihenőre megyek - látszólag. Ugyanis a háttérben - úgy, mint mindig - a füzetlapok és a gépem dokumentumai majd gyűjtik a csodákról szóló írásaimat, amit aztán visszatérve boldogan fogok mindenkinek megmutatni. Lehet közben is :)



Még 5 nap, és útra kélünk Hvar szigetére. Alig várom, és úgy érezem, hogy addig legalább 1 hónapnyi esemény vár még rám itt. 
A "hajó" a kikötőből megint útra kél. Ha ti is úgy érzitek, hogy minden, amit kívül látunk, a bennünk lévőt tükrözi vissza, akkor a belőlem felétek visszatükröződő öröm és szenvedély, hozzon nektek is varázslatosan új szokásokat, fantasztikusan új élményeket. 

Gyakorlat:
Nyitott vagyok az új és örömteli élményekre az életem minden területén. Újra és újra elcsendesedem, és megengedem, hogy a vidám és felszabadító élmények beépüljenek minden porcikámba. Elcsendesedem, hogy a mérgező és bántó helyzetek, kapcsolatok és ételek kitisztuljanak a mindennapjaimból és a szervezetemből. Szenvedélyesen változom és változtatok. Mindig magamért, és sohasem mások ellen. Változzon minden mindig úgy, ahogy az mindenki számára a lehető legjobb. Ámen. ÁldásÁldásÁldás. KöszönömKöszönömKöszönöm.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.