2015. április 12., vasárnap

Ízelítő a DzsojLájf Serenity Szérumból...

Nehogy túl adagoljátok...báááár...nem is lehet; hiába mondja a mondás, hogy "jóból is megárt a sok"...bááár...van olyan jó, ami nem is jó...és megárt...és sokk lesz belőle...de ezt a gondolatot most inkább hagyOMmmm elenyészni a tavaszi napsütés sugaraiban...

Szóval kichit bolondos jókedvemben talált ma rám a reggel, így gyorsan ide kanyarintok belőle pár  sornyit.  Ez nálam/nekem nem meglepő, de mulatságos :) Cseppentek a térbeeee bele...hadd csorduljék tova - az Óperenciás 7köznapokba beleeee, és azon is túl :)
Íme a "recept", csak most, csak Neked, csak ma  - megszabadulni vágyóknak. Ha nem vagy egyedül, vond be a többieket is :)

A levél végig olvasása után, állj fel (vagy neeee), kichit rázd meg a testedet, mint egy lepedőt, majd hunyd beee a szemedet, a karjaidat emeld a magasbaaaaa, és egy jóóót nyújtózkodj  az ég felé. Bízom az emlékező képességedben, és hogy mered majd úgy +chinálni, ahogy az neked a lehető legeslegjobb érzés :)
Szóval: lassan ringatózunk. Hozzá egy kis zene: íme . Nálam ez szól éppen, miközben írom ezeket a sorokat - Buddha Bar XVI...

Azután lassan engedd a tarkódra a kezeidet - közben a légzésed egyre nyugodtabb és lassabb lesz - vagy nem :) Ha úgy érzed sóhajt6sz egy jóóó nagyot, amivel a maradék feszültséget is kiröppented a sejtjeitekből. 

A következő mély sóhaj közben engedd, hogy az arcodon átsuhanjon egy mosoly, és érezd, ahogy minden porcikád, minden sejted felélénkül, és engedd, hogy a mosoly tovább terjedjen: ez a DzsojLájf Serenity Szérum. Ez a DzsojLájf Életérzés. A karjaidat, a testedet engedd szabadon mozdulni. Mindegy hogyan, mindegy merre - lehet idétlen, és kajla is az egész. A fülig érő vigyor fontos, ami a testedben, lelkedben megszületik. Itt és MOST :) Engedd, hogy megszabadulj a fájdalmas és félelmetes érzésektől. Hadd vigye a szééél!!! Bárhol vagy, érezheted a lágy szellőt - és a zenét magadban viszed magaddal :) Mert a saját RITMUSunk,  a saját ZENénk mindig bennünk van.

...és most engedd, hogy a mosoly minden kis zugba beguruljon...és ha könnyeket tol ki maga előtt-mögött, akkor hadd tegye...
Engedd mélyre az érzést, a szíved legeldugottabb csücskébe is bele, és azon is túl...
GRATULÁÁÁÁLOK!!! Sikeresen átvetted a "küldeményemet"!!!
A mosoly él, a mosoly élt és a mosoly élni is fog !
A DzsojLájf Cég köszöni az együttműködésedet ebben a ginisz (guinness) rekord kísérletben, és további csodás legjobbakat kíván a nevemben és általam is :)
A mellék6ásokkal fordulj hozzám, vagy  a kezelőorvosaidhoz, gyógyszerészeidhez...vagy a családod minden tagjához és öleld meg. Akit lehet.

Amennyiben elnyerte a tetszésedet a Serenity Szérum, akkor a további "megrendeléseidet" lead6od nálam, mint a "Cég" kizárólagos képviselőjénél és termék tulajdonosánál :) :) :) Terméktapasztalataidat örömmel fogadom. No és persze terjeszd szabadon :) Autóvezetés közben óvatosan a mozdulatokkal, vigyázz a magad és mások testi épségére. Ám a mosoly mindenhol segíthet.

Gyakorlat:
A megszabadulás útján járok. Szelíden és gyengéden bánok önmagammal és mindenki mással. Hálás vagyok, hogy mozdul6ok - az elmémben, a testemben, a lelkemben. Mosolyogva mozgok. Észre veszem, ha túl komoly vagyok - és elmosolyodOK.

Fotók: net - Pethes Zsuzsi



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.