2015. március 27., péntek

A csodákról más KÉPben...

Szokásommá vált, hogy csodásan éljek. Az egyik alap eleme az új életemnek. Olyan helyzeteket "kapok" az Élettől A csodák tanítása kapcsán, amit az edzett-szervezős-locsogós-menedzselős-időbosztós egóm sehogy sem tudna összelapátolni. Viszont nagyon jól tud hozzá alkalmazkodni - nevel(t)és kérdése :)...és minden szó, minden pillanta épp akkor, épp ott jóóó, ahol és ahogyan vagyunk...felfog6atlan és értelmezhetetlen...és annál inkább felemelő...

Ahol eltűnik a félelem, ott elfogadás, befogadás, együttérzés és hangos nevetés, könnyes ölelkezés tudja felütni a fejét. A csodák gyakorlói között egy lát6atlan közösnevező működik - egy valódi "tükörszoba" minden tekintet, minden történet. Meg merjük látni és nézni önmagunkat egymásban, álarcok nélkül, tudunk valóban örülni egymásnak, féltékenység és versengés nélkül. Idilli mi?

Ehhez egy valódi, nyugodt önelfogadás szükséges, és amíg az nincs, már maga a szándék is megteremti a harmóniát. Nem tudom senki helyett "átadni" a megoldani-akarást, - ebben is tudnak segíteni a csoda gyakorlatok - de azt talán mégis, hogy létezik valami nálunk nagyobb ERŐ, AKI minket írt meg, ahogy egy író a könyvét, ahogy egy költő a versét, és türelmesen vár, arra, hogy újra találkozzunk. "Ódrágatervezőm" - mondja a Csillagok háborújában a kichi robot. Ennyi sóhaj elegendő, és a lelkünk máris emlékezik Rá, Őrá, Aki megtervezett minket, és ha az elménk együttműködik evvel a belső sóhajjal, és félre áll, és utat enged, akkor megtörténhet az éppen aktuális csoda.

Gyakorlat:
Nem tudom, hogy mi a legjobb megoldás. De érzem a testemben, amikor valami feszít, szúr, csíp, harap, zakatol, vagy chitít és lassít. Észreveszem a nyugtalanságot, az örömtelenséget. Megállok, figyelek, hallgatok. Köszönöm, hogy jeleztek és vigyáztok rám. Bízom a megérzéseimben és a magam ritmusában. Biztonságban vagyok.

Találtok még többet a csodákkal kapcsolatos élményeimről ezen a felülten is - a CSODÁIM címszó alatt. Az alábbi részletet onnan ollóztam ide :)
Íme:

A harmadik alapelv a csodákról így szól:
"A csodák természetes módon, a szeretet megnyilvánulásaiként következnek be. A valódi csoda mindig az azt ihlető szeretet. Azaz minden csoda, ami a szeretetből fakad."

Szóval úgy gyógyultam meg, hogy megnyugodtam. Elfogadtam és megszerettem magam. No nem ment egyik napról a másikra, és közben mégis. Azóta is a napi rutin fő eleme. Minden nap szembenéztem az éppen aktuális félelemmel, amit az elmém gerjesztett, és rábíztam magam a Szeretetre. Hogyan? Mantráztam, imádkoztam, beszélgettem, tisztogattam magam testileg-lelkileg-szellemileg, szedtem a gyógyszereket, amikor az kellett az életben maradásomhoz. Mindig éppen úgy, és azt tettem, ahogyan az adott helyzetben ÉREZTEM. és ami éppen szükséges volt. Kegyelmi állapotba kerültem és vagyok. Vallási és felekezeti hovatartozástól függetlenül :)


Abban a 4 évben aktiválódott az a "gyári alkatrészem", hogy merem elfogadni, amit érzek, merek az érzéseim mentén mozdulni vagy nem-mozdulni, merek az érzéseim mentén beszélni vagy hallgatni...és a többi. Ahogy a pillanat igényli. Biztonságba kerültem. Megérkeztem a nyugalomba, és ha a 7köznapokban bárki vagy bármi a nyugalmam "veszélyezteti" mindig eldönthetem: ott maradok a szituációban, elmegyek, félre állok vagy csatázok.

...és ha ezek után kedvet éreztek egy személyes találkozáshoz, ám legyen...

Kiknek ajánlom a személyes találkozót velem:
  • akik nem tudják eldönteni, hogy belekezdjen-e, a gyakorlatokba,
  • akik nem tudják, hogyan kezdjenek bele a gyakorlásba,
  • akik már belekezdtek a leckékbe, és kérdéseik vannak, melyekről szívesen konzultálnának egy "hasonszőrűvel",
  • akik keresnek valami támaszt, a viharos időkre ugyanúgy, mint a nyugalmasakra,
  • akiknek fontos a valódi fejlődés és hajlandóak erre időt és energiát is szánni a 7köznapjaikban, 
  • akik valódi változásokat szeretnének a mindennapi életükkel összhangban,
  • akik a közvetlen kapcsolatukat kívánják ápolni, gyógyítani a Forrással-Istennel-Teremtővel, 
Időtartam: 60 perc
Díja: 9.000 Ft
Cím: Budapest, XII. kerület, Greguss utca 3. - térkép itt talál6ó hozzá.

Ha az olvasottak alapján úgy érzed, hogy szívesen belekezdenél a gyakorlatokba, akkor bátran tedd meg! Akár velem, akár nélkülem.

Csodás legjobbakat mindenkinek!
Szeretettel:
Ildikó
ÖrömHírNőVér

Elérhetőségeim:

dzsojlajf@gmail.com

+36 70/625-11-98

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.