Játssz MA kártyacsomag


Mottó:"Az összevisszaságban találd meg az egyszerűséget, a hangzavarban a harmóniát. A nehézségek közt mindig ott van a lehetőség."
Albert Einstein
Játszunk 1ütt ma, és minden áldott napon.
Játssz MA kártyacsomag egy olyan szórakoztató segédeszköz a 7köznapokban, amely abban segít, hogy játékosan közelíts minden helyzethez. Sőt!
Támogat, hogy más nézőpontból nézz rá a benned vagy körülötted kavargó játszmákra, drámákra.

Játssz MA! Iránytű a nyugalomhoz és az örömteli élethez.

A lapokon talál6ó minőségek bármelyike kerül a kezedbe, egy szempillantás alatt másképpen fogsz magadra gondolni, és a tudatos alkalmazásával napközben felszabadultabbá válsz. Amikor képes vagy szeretettel gondolni magadra, azzal párhuzamosan másokra is megértőbb szemmel tekintesz.

Mielőtt ez a 31 lap megérkezett az életembe, különböző "kalandokban" volt részem. Ezek egyike egy olyan betegség volt, ami teljesen átformált: kívül-belül.
Arról, hogy az autóimmun betegség hogyan tombolt a testemen, néha úgy érzem, hogy már szinte mindent leírtam az elmúlt években. A betegség részleteiről itt elolvas6sz mindent, és egy interjút is meghallgat6sz, amit Domján László készített velem. Kattints a nevemre - Csajági Ildikó -, és nézd meg. Hátha neked is lesz benne olyan gondolat, ami átsegít egy nehezebb pillanatban. Vagy valaki eszedbe jut közben, akinek elküldheted.


A  Játssz MA kártyák 
a csodákhoz
vezetnek.Az, ahogyan megszületett ez a kártya csomag, az számomra egy csoda. És ezzel újra kézzelfog6óvá vált számomra, hogy a csoda bennünk van, és rajtunk múlik, hogy élünk-e vele, vagy repkedő angyalokra, látó-halló-fütyülő-doromboló gyógyítókra és varázslatokra várunk. "A csodák által a hiányba vetett hit érvénytelenné válik, vagyis a bennünk létező kincseken át szemléljük magunkat és a környezetünket." - A csodák tanítása.
Ebben az átalakulásban segítenek a lapok. A játékosságukkal segítenek, hogy amikor túl komolyan venném magam, ahelyett, hogy belemerevednék a helyzetbe, szerepbe, akkor nyitottá váljak. Így jegyeztem le erről JóAtyám tanácsát egy versben. Íme:

Játssz!
Magáért az Örömért.

Cseréld ki 
a fejedben a gondolataidat, 
és játssz!
Szabadon, könnyedén.
ahogy oly régóta teszed.

Engedd meg.

Itt az idő, hogy ezt a 
fejedben is
átrendezd.
Itt az idő, hogy ezt
a tetteidben is
megengedd.

Itt az idő, hogy a
szívedben élőt
az életed 
minden területén
lát6óva tedd. 


2016. december 09. 4:59 - Budapest

A játék komoly dolog, ám semmiképpen sem komor. 
Legyünk játszótársak!

MEGRENDELEM a Játssz MA kártyacsomagot >>> 


Köszönetnyilvánítás

Köszönet Kazanlár Aminollah Emil Dr. tanár úrnak - aki író, tarot festő, egyetemi tanár -, hogy 20 éve bevezetett a tarot tudomány világába. Az ő inspirációjára és biztatására született meg bennem, hogy halogatás nélkül elkészítsem ez a kártya csomagot.

Köszönöm Sárik Andreának, a képviselőmnek, alkotótársamnak és barátnőmnek, hogy a segítségével az elképzeléseim kézzelfog6óvá váltak. Az 5let megszületésétől a megvalósulásáig professzionálisan vezényelte és végig kézben tartotta az eredeti elképzelésünket. Sőt! Tartja most is. Köszönöm Molnár Attilának az alapos, lelkiismeretes, szakszerű grafikai munkát. Ő keltette életre a rajzaimat. Hálás vagyok Sarkadi Kriszta író, tanító, gyógyító, papnő barátnőmnek, hogy a szabadidejéből időt és értő figyelmet szentelt a szöveges részek chinosítására. 

Köszönetet mondok és nagy szeretettel gondolok a szeretteimre, a kifogy6atlan támogatásukért, amit szavakkal lehetetlen kifejezni. Mélységesen hálás vagyok azoknak a barátaimnak, akik anyagi befektetése lehetővé tette, hogy ez a varázslat megvalósult. 
És köszönetet mondok neked, aki most olvasod ezeket a sorokat.
Szeretettel:
Childikó

Olvassátok el a teljesebb képhez az alábbi történeteket:
Miért Játssz MA a neve?
 • Mert a felnőttként is szükségünk van a játékosságra.
 • Mert a belső gyermekünk mindig és mindenhol kap6ó a játékra.
 • Mert segít, hogy a játszmák helyett a játékosságot tartsd szem előtt.
 • Mert minden nap egy új nap, és érdemes mindennap a legjobb formánkat előadni az élet színpadán.
 • Mert a játék és a jókedv, szinte kéz a kézben járnak. 
 • Mert azt tapasztalom, hogy amikor játékosan közelítek az élethez, akkor könnyedébben veszem az akadályokat és többet nevetek. 
Neked szól, 
 • ha érdekelnek az 1szerű és szórakoztató módszerek.
 • ha fontos számodra a nyugalmad.
 • ha alkalmazni kívánod a születésed óta benned élő erőket.
 • ha minden körülmények között harmóniára vágysz és törexel.
 • ha szokásoddá kívánod tenni az örömteliséget.
Miért éppen 31 lap?
 • Mert a leghosszabb hónap 31 napból áll. És így minden napra jut egy új minőség. Aztán pedig lehet előről kezdeni az egészet.
Hogyan használd a kártyákat?
 • Az első alkalommal ismerkedj össze a lapokkal. Találsz benne csajági-féle furcsa megjelenítéseket, melyek, ha olvasod a blogjaimat, akkor már ismerősek is lehetnek. Ilyenek pl.  a 6ározott =határozott vagyok, vagy az 1üttérző=együttérző vagyok. Amikor túl jutottál ezeken a csavarokon kezdődhet is a játék.
 • Mielőtt húzol egy lapot választ6sz egy témát, lehet egy konkrét élethelyzet, amihez segítségre van szükséged. És az is rendben van, hogy azt mondod: nézzük mi van most velem, melyik minőség jellemző leginkább ebben a pillanatban rám. 
 • Aztán keverd össze a lapokat, tetszőlegesen húzz belőlük 1et. A fehér felén talál6ó minőséget érdemes először elolvasnod. Időzz el pár lélegzetvételnyi ideig vele, és hagyd, hogy a kép láttán gondolatok bukkanjanak fel benned. majd engedd, hogy egymás után tovább is menjenek. 
 • Ezt követően fordítsd meg, és lazán válaszolj a hátoldalon talál6ó kérdésekre. Ha van időd és kedved hozzá, akár le is jegyzetelheted, ami eszedbe jut. Úgy tegyél, ahogy és ami neked jó érzést okoz. Minden válasz jó, senkinek nem kell elszámolnod velük.
 • Amikor végeztél a kérdésekkel, lépj tovább a kérés és befogadás részre. Lassan olvasd el, és közben tudatosan lassítsd le a lélegzetedet.Javaslom, hogy ismételd el minimum háromszor a harmadik pontban szereplő mondatot. Ezzel felébreszted magadban és működésbe hozod az adott erősséget.
 • Végül a kártyát tedd vissza a pakliba. Azt is választ6od, hogy kiteszed a házi oltárodra, vagy lefotózod a telefonoddal és beteszed háttérképnek. Magaddal is viheted, és akkor nap közben is emlékezetedben tudod tartani. Bánj vele kreatívan!
A fent leírtakat célszerű a reggeli és az esti szokásaid sorába beilleszteni, így képessé válsz gyengéden bánni magaddal és a környezeteddel. Kellemes kikapcsolódást, és örömteli felismeréseket kívánok.

Hálás vagyok, hogy elkészíthettem ezt a kártyacsomagot.
Mivel minden lap a saját szellemi kincsem, arra kérlek, hogy semmilyen módon ne sokszorosítsd azokat. Hálás vagyok, hogy tiszteletben tartod a kérésemet és együttműködsz velem, ezzel is támogatva a tevékenységemet. 
Köszönöm.

Miért épp ezek az erők és minőségek kerültek a kártyákra?

Mert így döntöttem. Olyan értékeket választottam, melyek könnyen beazonosít6óak, és semmilyen előképzettséget, értelmezést nem igényelnek. Az, hogy melyik minőség kinek mit jelent, teljesen egyéni. Merj más nézőpontból is rájuk nézni. Nálad, nálatok van a jó válasz kulcsa.Hogyan lehet neked is ilyen kártyád?
 • Ha megrendeled. Kattints a MEGRENDELÉS szóra, és töltsd ki az űrlapot. 

  • Ha a személyes vásárlás mellett döntesz, amikor kitöltöd az űrlapot, a válaszomban tájékoztatlak, hogy hol és mikor tudod átvenni a paklidat. Ilyenkor mindig van alkalmad tőlem kérdezni is a gyakorlati használatról.
  • Készítettem egy saját facebook oldalt is,
   amelyen minden friss információ megtalál6ó:

  És...
  • Ha kérdésed van, akkor írj nekem e-mailt a dzsojlajf@gmail.com címre.
  • Vagy hívj a +36-70/625-11-98-as telefonszámon.
  Amit fontosnak tartok, hogy tudj rólam:
  A csodák tanítása mentén évről évre, más és más rétegében élem, hogy a legfontosabb feladatom, az önvalóm örömteli megélése, sz-építése. Rendszeresen kérdezik tőlem, "Hogyan lehet, hogy életben maradtál, és 2012 december óta ráadásul gyógyszeres kezelések nélkül, tünetmentesen teszed a dolgod?" Úgy, hogy minden nap ápolom magamat. Megtanultam, hogy nem csak akkor kapkodok, amikor "baj" van. Napjában többször is hálát adok azért, hogy itt vagyok. A kéréseimen át aktívan 1üttműködöm a Lát6atlan Teremtő Erővel. Azaz arra figyelek, hogy "mi-van-ma", és ha megijeszt, máris örömteli helyreigazítást kérek. A Játssz MA lapok használata része ennek a napi "rutinnak".

  Csodás változások történnek bennem és körülöttem. Amikor anno a tükörből egy torz és felismerhetetlen arc nézett vissza rám, amikor egy magatehetetlen test feküdt az ágyban, akkor is ott benn(em) a mélyben éreztem: minden rendben van. Megengedtem. Ez íródik át most az életem minden területére. Sőt! Kérem, hogy szülessen meg minden szinten és minőségben, "Minden Rend bennem VAN". A kapcsolataimban, a magánéletemben és a munkámban 1aránt. Döntés kérdése, hogy ezekre az isteni szikrákra, magokra figyelek-e, az aggódás, panaszkodás helyett. Nem pazarolok sem szót, sem energiát mások hibáztatására.

  Tudatosan változtatok és figyelem ahogyan változom, hiszen átéltem, hogy minden gondolatom teremt, és a testemben átéltem az átváltozást, a vedlést és az újjászületést. Nem az évek számán van a hangsúly, hanem a választáson. Jómagam az örömöt, a békességet, a nyugalmat választottam, aminek következménye a bőség, az érzelmi és anyagi biztonság. Olyan időket élünk, amikor számtalan eszköz áll a rendelkezésünkre, hogy csodás átalakulások menjenek végbe bennünk és körülöttünk. Szerintem minden út a félelem mentes Örömteli Végtelenbe vezet. Sohasem ismertem a Bibliát, ám A csodák tanítása napi gyakorlatait végezve természetesen kérem és követem a Szentlélek útmutatásait. Sőt! Hidat képez számomra a keresztény szokások és hagyományok felé, és mára ezt a gyakorlatban is tudom alkalmazni. Hiszem, hogy a Teremtő Által tanulok felszabadultan, a feltétel nélküli szeretet mentén élni és alkotni.

  Búcsúzóul megosztok veled egy három lépéses, feszültség oldó módszerem, amely a kártyákkal összekapcsolva gyors megkönnyebbülést ad annak, aki elvégzi. Rajta, próbáld ki!
  Íme:

  A figyelmemet a légzésemre fordítva lépésről lépésre haladok a belső békémhez.

  • Első lépésben az egómhoz, a személyiségemhez, a testemhez szólok: "Nincsen semmi baj." - és közben lassan, nyugodtan lélegzem 
  Melyik minőség segítene itt és most nekem? Kihúzok egy lapot és elolvasom a fehér oldalán talál6ó erőt. Pl.Tettrekész vagyok. Lassan, hangosan,  legalább háromszor kimondom.
  • Aztán a pozitív, építő mentális részemmel kapcsolódom össze: "Minden rendben van." - a légzésem továbbra is lassú és nyugodt.
  A kihúzott lap által tudatosítom, erősítem, hogy igen, minden rendben van, akkor is, ha az adott pillanatban nem érzem odaillőnek azt, amit épp kihúztam. Mélyeket lélegzem és engedem, hogy megjelenjen bennem az adott minőséghez kapcsolódó ÉRZÉS. Gondolkodás nélkül, válaszolom meg az első két kérdést. Őszintén, magamnak. Engedem, hogy átmozgasson. Akár le is írom.
  • S végül tudatosítom, hogy honnan is érkeztem, mi a valódi lényegem: Minden Rend Bennem Van.
  A kérés és befogadás részre fókuszálva a kezemben lévő minőséget minden lélegzetemmel engedem megjelenni, mint testérzetet. Finoman becsukom hozzá a szemeimet - kivéve, ha éppen autót vezetek., akkor nem javaslom ezt a gyakorlatot végezni.
  Pl."Kérem és befogadom a TETTREKÉSZSÉGET." Figyelem, ahogy betölti a sejtjeimet, átjárja a szerveimet, és túl árad a testem 6árain. Van, hogy hangosan is kimondom, de magamban ismételve is kifejti a 6ását.
  Majd megpihenek az érzésben, aztán lassan visszafordítom a figyelmem a légzésemre és teszem a dolgom. Befejezésül nyitott szemmel újra kimondom pl.: TETTREKÉSZ VAGYok.

  Számtalan tettekké vált örömteli felismerést kívánok. Minden nehézség és feszültség helyére érkezzenek csodás megoldások az életedbe.

  Az öröm legyen veled!
  Szeretettel:
  Csajági Ildikó
  örömtréner

  Ui: ...és videó formában...

  Nincsenek megjegyzések:

  Megjegyzés küldése