2018. április 12., csütörtök

Tavaszi zsongás...

Itt a tavasz!!! Vagy lehet már a nyár? Furfangos, ahogy váltakoznak az évszakok. Tegyünk egy kis harmóniát bele. Hogyan? Kezdjük magunknál. Kichit bolondos jókedvemben talált ma rám a reggel, így gyorsan hintek ide belőle pár sornyit. Ez nálam/nekem nem meglepő. Cseppentek a térbeeee bele, hadd csorduljék tova, és rajzoljon mosolyt az arcokra.  Szálljon a virtuális világon keresztül, az Óperenciás 7köznapokba beleeee, és azon is túl. Tehát a  "recept": csak most, csak Neked, csak ma, kizárólag megszabadulni vágyóknak. Ha te ragaszkodós féle vagy, illetve már a teljes szabadság mezején sétálsz, akkor tovább kattint6sz. Hacsak nincs olyan ismerősöd, akinek éppenséggel jól jöhet egy kis harmonizálás. 😉 Kezdjünk bele.



Keress egy nyugodt és csendes helyett, és ha úgy érzed, akkor kapcsolj be valami kellemes zenét. Jómagam szerencsés helyzetben vagyok, épp a madarak csicsergését, a fűnyírók zümmögését hallom a távolból, olykor egy-egy kutya csaholását. Nekem ez most pont csodás "háttér zene". Először célszerű végigolvasni a tennivalókat, és aztán meg csak hagyni, hogy átjárjon a nyugalom minden porcikádban. Tehát: állj fel, kichit rázd meg a testedet, mint egy lepedőt, majd hunyd beee a szemeidet, a karjaidat emeld a magasbaaaaa, és nyújtózkodj egy jóóót az ég felé. Bízom az emlékező képességedben, és hogy mered majd úgy chinálni, ahogy az neked a lehető legeslegjobb érzés.

Lassan ringatózz. Azután puhán engedd a tarkódra a kezeidet - közben a légzésed mélyítsd és lassítsd. Hagyd, hogy zavartalanul váltakozzon ki- és belégzés. Ha úgy érzed, sóhajt6sz egy jóóó nagyot, amivel a maradék feszültséget is kiröppented a sejtjeidből, minden szervedből. Huss, távoznak a nyomasztó gondolatok és érzések. Majd karjaidat, a testedet engedd szabadon mozdulni. A következő mély sóhaj közben engedd, hogy az arcodon átsuhanjon egy mosoly, és érezd, ahogy minden porcikád, minden sejted felélénkül: ez a DzsojLájf Serenity Szérum. Ez a DzsojLájf Életérzés. A gondolatok nélküli mező, ahol minden és mindenki békés.

Mindegy merre jársz, mindegy milyen szerepben, pozícióban ténykedsz, ez az ÉRZÉS benned van születésed óta. Amit a testedben, lelkedben itt és MOST átéltél, mindig veled van. Engedd, hogy megszabadulj a fájdalmas és félelmetes emlékektől. Hagy vigye a tavaszi szél tova. Bárhol vagy, érezheted a lágy szellőt. A természetnek a zenéjét magadban hordozod. Mert a saját RITMUSunk,  a saját ZENénk mindig bennünk van. És most engedd, hogy a mosoly természetesen beguruljon minden kis zugba. Lehet édes könnyekkel mossa át a szemeidet, az arcodat a "szérum". Minden könnycsepp gyöngyként gurul szerteszét.

Engedd mélyre az ÉRZÉST: szabad vagy. Ezzel a szíved legeldugottabb csücskébe is belesóhajtottad, és azon is túlra. GRATULÁÁÁÁLOK!!! Sikeresen átvetted a "küldeményemet". A mosoly él, a mosoly élt és a mosoly élni is fog! A DzsojLájf Cég köszöni az együttműködésedet ebben a ginisz (guinness) rekord kísérletben, és további csodás legjobbakat kíván a nevemben és általam is. A mellék6ásokkal fordulj hozzám, vagy a kezelőorvosaidhoz, gyógyszerészeidhez. Sőt! Az a legjobb, ha a Serenity Szérum Alkotójához fordulsz közvetlenül. A hála érzésével megsoxorozod a szérum 6tékonyságát. A "Cégnek" kizárólagos képviselője nincs. Ráadásul, ezzel a kis gyakorlattal örökös belépési jogosultságot nyertél a Központi raktárba.

No és persze terjeszd szabadon. Hogyan? Minden lélegzettel. Autóvezetés közben óvatosan a mozdulatokkal, vigyázz a magad és mások testi épségére. Ám a mosoly és a hála mindenhol segíthet. A megszabadulás útján járok, most már te is. Szelíden és gyengéden bánok önmagammal és mindenki mással. A szérum tünetei között szerepel a felszabadultság, a sok nevetés és a bizakodó hozzáállás az élethez. Hálás vagyok, hogy mozdul6ok - az elmémben, a testemben, a lelkemben. Minden körülmények között és ellenére is visszaemlékezem, hogy van választásom, és a szeretet útját járom hálával teli szívvel.


"Újra kitárul egy ősi ajtó, felcsendül emlékezetünkben egy rég elfeledett Ige, amelyet egyre tisztábban értünk majd, ha ismét hajlandóak vagyunk meghallani a szavát. Járd, hát hálával telve a szeretet útját. Mert bizony elfeledsz majd minden félelmet, ha félreteszed az összehasonlításokat."
(A csodák tanítása - 195.lecke)

Örömteli életet kívánok és építek.
Az öröm legyen veletek!


Childikó

Aki mindennap szívesen emlékezne a hála érzésére, és az örömteli életre, boldogan készítek hozzá egyéni ÖrömKépet. Arról, hogy ez pontosan mit jelent itt találsz részletes információt:


Szeretettel fogadom a felkéréseket. Minden alkotás egy varázslatos utazás. Rendeld meg most a saját megerősítő mondatodról, mantrádról vagy kedvenc idézetedről szóló képedet. Kattints rá most:


Csodás kalandokat addig is.
Childikó



Fotók: Shabby & Charme


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.