2016. március 1., kedd

Megmutat-Ommmm, azaz ajánlom magamat 5. fejezet...

Már megint játszom a szótagokkal, de imádom. Ám el jött a pillanat, hogy megmutassam minden részletét a Hála7fő - Hála Hétfő újonan induló találkozó sorozatomnak. Az elménknek az a része, ahol 100%-ban félelem lakik, mindig elemez:ez jó, ez rossz, ez tetszik, ez nem tetszik. REndben is van, hiszen ez a dolga, ennek mentén tudunk itt a kopogtat6ó=fizikai világban DÖNTENI. Ismerkedjetek meg a részletekkel, és döntesetek mellette-m.

Hála7főkön arra törexem, hogy EGYSZERŰEN és TERMÉSZETESEN megmutassam és átadjam nektek mindazt, ami mentén a felszabadult életemet élem. 

A Hála7fő arról, szól, hogy a csoport erejét használva, biztonságos keretek között megtapasztaljuk a Hála félelem-oldó, gyógyító energiáját. A figyelmünket újra és újra arra fordítjuk, AMI VAN, és természetesen felfényesítjük evvel a hét minden további napját is. 

A Hála7fő egy olyan örömteli együttlét sorozat, 
amelyben szokásunkká válik a Hála és a Megbocsátás. 
2016. április 4-től június 20-ig 
11 héten át 
jókedvűen indítjuk a hetet, és felkészülünk a felszabadult hétre,
és nyárra.

Kattintsatok bármelyik Hála7fő szóra, és minden információt megtaláltok a leírásban. Ha mégsem, és lennének kérdéseitek, akkor kérlek, hívjatok, vagy írjatok e-mailt.

FONTOS! Az utolsó simítások MÁRCIUS 3-án, CSÜTÖRTÖKön lesznek készen. Azaz csütörtökön 10.00-tól aktiválom a JELENTKEZÉSI lehetőséget. Írjátok be az emlékeztetőkbe már most, hogy mikor "dördül" el a start pisztoly, és éljük át közösen a 11 hetes kalandot. 

Elérhetőségeim:

dzsojlajf@gamil.com

+36-70/625-11-98

Az öröm legyen veletek!
Csajági Ildikó
örömtréner

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.