2016. március 14., hétfő

Ajándék...

Már készül a Hála7fő - Hála Hétfő résztvevőinek az AJÁNDÉKOM, amit minden jelenlévő megkap április 4-én amikor elindul az 11 alkalmas együttlét sorozat. Ha jössz, neked is lesz belőle. Ez egy olyan saját kezemmel készített füzet, amit a találkozásaink alkalmával fogunk használni, és természetesen a köztes időben is chinosítgat6od majd. Sőt! Bízom benne, hogy  teljesen egyedivé fogod varázsolni nyárra. Tanító néni koromban - 1 és 2. osztályosokat tanítottam iskolásnak lenni - és imádtam mindenféle érdekes szemléltető eszközöket alkotni. Ez a szokásom a felnőtt tréneri világomban is jelen volt. Így kipróbálom, hogyan van most bennem. 

Folyamatosan az örömteli életet "tanulom", és ehhez hívlak téged is játszótársnak. Az, hogy a Te életed mitől örömteli, azt nem tudom neked megtanítani, ám az a tapasztalatom, hogy a beszélgetések mentén olyan felismeréseid születnek, amelyeket által kézzel fog6óan kirajzolódik benned és körülötted a saját felszabadult világod. Hétfőnként arra hívlak, hogy segítsünk egymásnak az  ÖNMAGUNK megismerésében, ápolásában, építésében. A Te éberséged, a Te figyelmed is szükséges, hogy újabb oldalát ismerhessem meg a boldogságnak. Egyedül nem tudok annyi szituációt, helyzetet átélni, mint a Te segítségeddel. Együtt megsoxoroz6juk az örömeinket, az élményeinket.

A Határtalan Öröm eszköze vagyok. 
  • Gyere, ha békében kívánsz élni önmagaddal és a környezeteddel, akkor is, amikor a fejed tetejét nyaldossák a hullámok.
  • Gyere, ha szeretetben élsz, ám a félelmetes gondolatok néha beárnyékolják a nyugalmadat.
  • Gyere, ha jó csapattal, sok nevetéssel kívánod indítani a hetedet.
Én itt vagyok, és ha már itt maradtam ebben a testben, többet nem félek használni. Vagy, ha néha mégis megijednék, akkor arra emléxem, hogy:
  • Örömben élek akkor is, ha egy halálos betegség ténye van a személyügyi kartonomra feljegyezve. Tudom, hogy egészséges vagyok fizikailag-lelkileg-érzelmileg-szellemileg.
  • Szeretem magam akkor is, ha a gyerekkoromból árnyékok és elavult minták próbálnak eltéríteni a bőség megélésétől. Szeretem, értékelem és elfogadom magam.
  • Szeretek akkor is, amikor mások félnek. Szeretek, mert szeretek szeretni. 
  • Szeretek élni, szeretek lenni, szeretek zen-élni, szeretek veletek együtt új élményeket megélni.
Azt kívánom megmutatni a Hála7fők keretein belül, hogy milyen módon teszem ezt. Nyitott könyvként elmesélem, hogyan tartom a figyelmemet az örömöm, így neked is aktiválódnak a használaton kívüli részeid. Emlékeztetjük egymást arra, hogy élni jó!

Szeretettel és jókedvvel várlak!

Ha a fenti sorokból bármelyik megpendítette a lelked húrjait, akkor ne habozz. Gyere velünk!  Kattints a jelentkezem most szóra, töltsd ki az űrlapot,küld el nekem.
...és virágoztassuk világainkat. 


Az öröm legyen veled és a szeretteiddel!
Csajági Ildikó
örömtréner

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.