2015. március 6., péntek

Az ÁLDÁS újabb árnyalata...

Folyamatosan érkeznek az AJÁNLÁSok, és újra és újra magamba szippantom azt a finomságot, ami a szavakon túlról érkezik hozzám a "feladóktól".
Ha lehangolt vagy, vagy úgy érzed, hogy a világ épp szürke és szomorú, vagy semmi nem sikerül, akkor térj be sütkérezni a barátaim közé. Nekem írtak és rólam, mégis magukról és másoknak is szólnak a mosolygós soraik. Köszönöm. Töltekezz velük Te is. Mert Rólad is írnak, Rólad is szól6nának a sorok. 

Játszunk megint: az én nevem helyére illeszt be a magadét, és figyeld mit érzel, figyeld mit indít el benned. Ha már EGY-ek vagyunk, akkor éld át, "próbáld fel". Mit érzel, attól, hogy ezt az 5letet egyáltalán elolvastad? Hm...nekem széles mosoly fut az arcomon :) Hidd el, hogy "nemszencségtelenítedmeg"...sőt! megsoxorozzuk az örömünket itt a kopogtat6ó=fizikai világban.

Az egó pillanatok alatt gőggé és büszkeséggé tudja formálni a szerető szavakat, és távol is tud tartani a feltétel nélküli szeretettől. Számomra mások felé feltétel nélkül lenni, szeretni, adni - természetes. Ugyanezt elfogadnom már bizony necces. Pár napja éppen az öröm könnyeimmel léptem azoknak a barátaimnak a konyhájába, akik megajándékoztak engem egy kirándulással.

Érdekes volt figyelnem a bennem zajló folyamatot, ahogyan az egóm újra és újra kifogásokat és magyarázatokat gyártott arról, hogy miért ne fogadjam el az ajándékot,  hogy ez "nemisaszívemvágya", sőt, "nemazénszívemvágya". Persze, hogy nem az, hiszen az egóm, aki ezeket feltételezte, nem ismeri a szívem vágyát. Minden alkalommal "ölbevettem a szívem" és megnyugtattam: "Nincsen semmi baj. Új terepen vagy, minden rendben van. Hiszen tudod, minden Rend Benned Van."


Megint a Hála volt az egyik fő oldószer, mert megérkezhettem általa a nyugalomhoz és bele engedhettem magam a feltétel nélküli szeretetbe  - önmagam felé. Hiszen, mind1, hogy tudom-e vagy se, hogy mi a feltétel nélküliség? Hmmm, az egóm sohasem fogja tudni megérteni, mert érthetetlen számára, Az egó csak feltételek mentén tud tenni-lenni, és ez nagyon fontos és hasznos sajátossága, hiszen ezen keresztül tanultunk meg itt létezni gyerekként, felnőttként,  hiszen ezen keresztül tanítjuk a gyerekeinket létezni, élni. De! Ennek köszönhetem azt is, hogy tudom kezelni ezt a felületet :) 

Gyakorlat: 
Feltételek nélkül szeretem és elfogadom önmagam...és...
"elkezdek emlékezni a Szeretetre, amelyről úgy döntöttem, hogy megfeledkezem, de amely nem felejtett el engem." ( ACST - A csodák tanítása )

Csodás napokat mindenkinek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.