Letöltések

Az élet szép

Itt olyan írásaimat, mantráimat, gyakorlataimat mutatom meg, amelyek az árnyékosabb napjaimon segítenek visszatalálni a belső békémhez. Használjátok a saját szűrőtök mentén, annyit, és úgy, ami a Ti nyugalmatokat szolgálja és táplálja.
Számomra azok a bölcs emberek, akiknek a gondolataik, a szavaik és a tetteik összHangban vannak. És ezt a harmóniát nemcsak bizonyos napokat, helyezetekben képviselik, hanem ennek mentén élik a 7köznapjaikat. A viharosabb pillanataikban is ez vezeti őket.. Erre törxem jómagam is.

Ehhez a napomat olyan 1üttléttel indítom, amelyben a gondolataimat a nyugalomra tudom hangolni. Amióta  - 2012. április - A csodák tanítása leckéit alkalmazom, gyökeresen átalakult bennem és körülöttem minden. A szavaimat átszövik azok a fogalmak, amelyeket az elmúlt évek gyakorlása mentén éltem be. Persze a csajági-féle furcsa szókapcsolások és kifejezések is megmaradtak. Sőt! Tovább gazdagodott a tárházam.

Az alábbi három írásból betekintést kaptok a játékos és komoly, ám semmiképpen nem komor hangulataimból. Időrendben, így születtek 1más után ezek a kellékek az örömteli életemben, ahogyan itt fel vannak sorolva. Minden 1es részben a letölthető formában is találtok használati utasítást, amivel kedvetek szerint bán6tok. Praktikus figyelembe vennetek, és amikor már gyakorlott alkalmazónak érzitek magatokat, akkor természetesen ízlésetek, kedvetek, szokásaitok szerint szabjátok magatokra. 

Kívánom, hogy minden, amit itt találtok szolgálja mindannyiunk pozitív fejlődését, felszabadult örömteli életét.

Az öröm legyen veletek!
Szeretettel:
Csajági Ildikó
örömtréner

1. BIRTOKBAVÉTELI NYILATKOZAT

Amikor 2015. májusában kikerült az internet világába a Domján László velem készített interjúja. Kichit izgultam miatta. Azonnal bősz imába kezdtem, hogy elbírjam, hogyha bombázni kezdenének az emberek a kérdéseikkel, kéréseikkel. Ám az Élet mindig bölcsebb, és valóban nem tesz senki vállára nagyobb terhet, mint, amit elbír. Emlegetek ebben a beszélgetésben egy birtokbavételi nyilatkozatot, amire azóta szerencsére egyre többen kívánchaik. Arra a döntésre jutottam, hogy bárkinek elérhetővé teszem. 

Kattints a Birtokbavételi nyilatkozat kifejezésre, és tégy vele belátásod szerint. Ahogyan a bevezetőben is olva6od majd, alakítsd, formáld úgy, ahogy Teneked a legkomfortosabb. Sok örömet és felszabadultságot kívánok hozzá. Váljék egészségünkre, teljességünkre és beteljesült életünkre.

Bízom abban, hogy találsz majd az írásaim között olyat, amivel kapcsolatban azt érzed, hogy "óóóó-ezt-mintha-magam-mondtam-volna" vagy "de-jó-ezt-akár-én-is-meg-tudom-csinálni". Hogyha késztetést éreznél arra, hogy változatlan formában megossz bármilyen tartalmat, amit nálam találsz, akkor kérlek, hogy tüntesd fel a következőt: www.dzsojlajf.hu és a nevemet hozzá, Csajági Ildikó-t.
Köszönöm! Minden írás és alkotás, ami ezen az oldalon talál6ó az a saját személyes inspirációm terméke. Egyik sem helyettesít szakirányú kezeléseket, orvosi ellátásokat vagy terápiákat. A blogom általános hangulatjavító felület. Mindenki a saját felelősségére használja az itt talál6óakat, és saját maga vállalja a tetteinek a következményeit is. Bízom Benned, mint önmagamban, mert a bizalom és a megbocsájtás benne van a "munkaköri leírásomban". Ám, ha valaki nem tartja tiszteletben a szerzői jogaimat, akkor képes és hajlandó is vagyok megvédeni azt - magamért, és nem mások ellen.

Örömteli és békés szép napokat kívánok mindannyiunknak! Ildikó

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése